Het team

Vermogensbeheerders vinden waar u van op aan kunt? Dat is niet eenvoudig omdat vertrouwen moet worden opgebouwd. De vermogensbeheerders bij B.A. van Doorn hebben gekozen voor het vak, beschikken over een ruime ervaring bij verschillende financiële instellingen en stellen zich onafhankelijk op. Zij denken op strategisch niveau met de cliënt mee. Door een persoonlijke benadering en pro-actieve opstelling streven zij naar het opbouwen van lange termijn vertrouwensrelaties.

Het team

Ervaren vermogensbeheerders,
die onafhankelijk werken.

Historie

De eerste vennootschappelijke registratie van B.A. van Doorn dateert uit 1831. De heer B.A. van Doorn 'kantoorhoudende bezijden het paleis aan de Dam' oefende aldaar het beroep uit van farmaceut. Daarna hield B.A. van Doorn zich bezig met participaties en beleggingen op de beurs van Amsterdam. Het duurde niet lang of vrienden en kennissen sloten zich aan bij deze succesvolle ondernemer die zij ook voor andere vertrouwenszaken raadpleegden. Na zijn overlijden werd de firma bestuurd door de nazaten van B.A. van Doorn.

In 1986 werd het bankbedrijf uit de firma verkocht aan Credit Suisse First Boston. Door de strengere regelgeving en de wens om van de firma B.A. van Doorn een professioneel vermogensbeheerbedrijf te maken, verkocht de heer van Doorn (4e generatie) in 1999 ook de brokeractiviteiten, waarna de firma zich op haar oorspronkelijke specialiteit, het persoonlijk vermogensbeheer, ging concentreren.

Vanaf 2004 heeft de firma een sterke groei doorgemaakt. Door haar onafhankelijke opstelling, een gedegen beleggingsbeleid en door de kosten voor haar cliënten laag te houden heeft B.A. van Doorn zich ontwikkeld tot één van de meest belangrijke onafhankelijke vermogensbeheerders in Nederland. Het eigendom van de firma is in handen van het management en de familie Van Doorn.

B.A. van Doorn

Wijsheid komt met de jaren. B.A. van Doorn sinds 1831.